Onderzoek voor Blink Educatie

//Onderzoek voor Blink Educatie

Onderzoek voor Blink Educatie

Vandaag ben ik naar Den Bosch geweest voor de startsessie van een leuk traject dat ik samen met Tessa van Zadelhoff ga uitvoeren. Voor Blink Educatie gaan we onderzoek doen naar de methodes Groove Me en Grenzeloos. Het zijn prachtige vernieuwende methodes waar volop ict-componenten bij aanwezig zijn. Zo is er veel instructie en verwerking met het digibord en hebben leerlingen ook de mogelijkheid om werkbladen digitaal af te nemen zodat nakijken en registratie geautomatiseerd wordt. Het mooie aan Groove me vind ik dat Engels geleerd wordt aan de hand van muziek. Popsongs zijn bij deze digibord methode de rode draad. Via muziek en clips wordt gewerkt aan woorden, zinnen, thema’s, tekstbegrip, uitspraak en meer. De komende weken gaan we de scholen in om te onderzoeken hoe de methodes van Blink ervaren worden. Ik heb er nu al zin in!

380-GM

 

 

 

 

By | 2016-11-17T13:38:39+01:00 juni 3rd, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment