Help! Lege agenda in juli…

//Help! Lege agenda in juli…

Help! Lege agenda in juli…

Voor je het weet staat de zomervakantie voor de deur. Ik heb als startende zzp’er een prachtige tijd gehad wat werkzaamheden betreft. Nog nooit heb ik in zo’n korte periode zoveel geleerd. Van het opzetten van een bedrijf tot het runnen van een organisatie en adminstratie, het was allemaal nieuw voor mij. Inhoudelijk is het ook prima gegaan. Ik mag niet klagen over het aantal opdrachten en nog veel belangrijker, de opdrachten worden over het algemeen uitstekend gewaardeerd en op diverse plaatsen mag ik ’terugkomen’.

Echter doet er zich nu wel een probleem voor. In juli is mijn agenda vrijwel helemaal leeg, terwijl ik nog wel de ambitie heb om een aantal trainingen en workshops te verzorgen. Mijn baas heeft ook aangegeven dat hij me niet in de zomervakantie door gaat betalen als ik niets doe. Daarom heb ik besloten dat alle trainingen en workshops in de maand juli met 20 procent korting worden aangeboden. Met name de workshop over laagdrempelige ict-toepassingen in de klas valt goed in de smaak. Wat mij betreft echt een aanrader om positief en met energie de vakantie in te gaan en om het jaar met het team op een leuke manier af te sluiten.

Neem contact op om een workshop op jouw school in te plannen of voor meer informatie.

Afbeelding1

By | 2016-11-17T13:38:39+01:00 juni 3rd, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment