Referenties 2016-11-17T13:38:38+01:00

Referenties

Alfons ten Brummelhuis
Alfons ten BrummelhuisHoofd Onderzoek Kennisnet
“
Arno begrijpt hoe ict werkt en weet door zijn jarenlange ervaring welke computertoepassingen bijdragen aan aantrekkelijk en effectiever onderwijs. Kenmerkend voor Arno is dat hij techniek in dienst stelt van ontwikkeling van mensen en organisatie.”
Ton Pouls
Ton PoulsStafmedewerker ict Kerobei
Door zijn jarenlange ervaring heeft Arno veel visie en expertise opgebouwd over ict en ict-toepassingen. Zijn extra kwaliteiten komen tot hun recht bij de vertaling naar het primaire proces.”
Annelie van Eck
Annelie van EckBestuurssecretaris Zaan Primair
“
Arno Coenders is een ict- deskundige met hoge onderwijskundige waarde. Zijn kennis is groot. Voorbeelden die hij geeft en werkvormen die hij gebruikt sluiten goed aan bij niveau van de groep. Hij schakelt snel en weet goed te differentiëren. Een prettig persoon om mee te werken.
Sijbrand Dijkstra
Sijbrand DijkstraBeleidsmedewerker De Basis
Ik heb Arno als een DESKUNDIG, inspirerend, accuraat en kritisch meedenkende professional ervaren. Daarnaast een prettige persoon waarmee we binnen ons bestuur fijn en constructief mee samen hebben gewerkt.
Mart Kuijpers
Mart KuijpersStafmedewerker ict SKOzoK
Arno kan bruggen slaan tussen onderwijs en technologie en weet hoe hij vervolgens leerkrachten kan inspireren en uitdagen. Dit heeft hij op een uitstekende manier gedaan tijdens het ict-ambassadeurstraject. Er is een zakelijke relatie tot stand gekomen die zeker nog een vervolg zal krijgen.”
Erik Neeskens
Erik NeeskensDirecteur Prowise
“
Arno’s tweede indruk is nog beter dan de eerste. Door zijn kundigheid en enthousiasme is geen uitdaging te groot. Arno weet wat hij wil en kan goed inschatten waarmee een ander geholpen is. Arno is punctueel en komt gemaakte afspraken na. Deze combinatie maakt Arno plezierig in de omgang.
Ger Dirks
Ger DirksBovensch. ict-coördinator QliQ
Een fijn persoon om samen mee aan de slag te gaan. Goede communicatie en inspirerende bijeenkomsten onder zijn leiding mee gemaakt. Onderwijs, zorg en ict krijgen door zijn ideeën en beelden meer inhoud.”
Paul Veringa
Paul VeringaSr. beleidsmedewerker ABZHW
Arno zijn presentaties zijn flitsend en doorspekt met praktijkervaringen. Hij heeft humor en is breed inzetbaar: van ict bij kleuters tot augmented reality. Wij hebben erg prettig samengewerkt bij Kennisnet en Ict op School..
Louis Hilgers
Louis HilgersHoofdredacteur Ictnieuws.nl
Arno zet zich met grote passie in voor onderwijs en innovatie. Hij beschikt over een grondige dossierkennis en weet dat uitstekend te vertalen naar de onderwijspraktijk. Met zijn presentaties en workshops kan hij leraren enthousiast maken.
Frans Schouwenburg
Frans SchouwenburgStrategisch Adviseur Kennisnet
Arno beredeneert alles vanuit de leraar. Dit zorgt ervoor dat zijn workshops en trainingen praktisch van aard zijn. Voor hem is ict een hulpmiddel die de juiste didactische aanpak kan versterken. Arno is betrouwbaar, deskundig, loyaal en integer. Als dit op een aanbeveling lijkt, dan is dat ook zo.”
Rob Megens
Rob MegensBovensch ict Prisma Almere
Arno is volledig begaan met het onderwijs en begrijpt waar het bij trainingen om gaat. Hij weet ict zodanig in te passen dat leren een extra, nieuwe, motiverende en uitdagende dimensie krijgt. Arno is helemaal klaar voor de 21e eeuw en laat iedereen die stap ook maken.”