Masterclass 21st century skills

//Masterclass 21st century skills
Masterclass 21st century skills 2016-11-17T13:38:37+01:00

Masterclass 21st century skills

WECUc3b5rd (1)

Bij vrijwel elk bestuur staat het op de meerjarenagenda: 21st century skills. Maar wat is dat nou precies en hoe kun je die skills praktisch toepassen in je onderwijs? In deze masterclass gaan we in drie dagdelen aan de slag om de 21st century skills concreet vorm te geven. Tevens krijg je na elke bijeenkomst opdrachten mee die je in je eigen klas/school gaat uitvoeren.

In totaal gaat het om 25 uur studiebelasting (12 uur opleiding, 13 uur opdrachten). De opleiding is gevalideerd door registerleraar.nl en na het succesvol doorlopen van het traject ontvangen deelnemers een erkend certificaat. De opleiding wordt verzorgd door Edicta en Arno Coenders Training & Advies

De opleiding is bedoeld voor leraren, directeuren en IB’ers in het basisonderwijs die een impuls willen geven aan hun onderwijs. De opleiding kan vanaf 10 deelnemers in-company aangeboden worden en de kosten bedragen 495 euro per deelnemer, exclusief BTW.

Voor meer informatie of een gedetailleerd programma kunt u contact opnemen.

CRKBO_Docent

Overdenking

Heeft uw school een kartrekker op onderwijsinnovatie? Is er iemand die collega’s kan stimuleren en goede onderwijskundige ideeën heeft bij de inzet van ict in het leerproces? De opleiding 21st century skills helpt u verder!  
Doordenkertje