Update

Update

Ik heb alweer ruim een week niets van me laten horen, dus even tijd voor een update. Ik heb een aantal drukke en productieve dagen achter de rug. Vorige week stond de Ipon centraal. Tijdens die twee dagen heb ik veel mensen gesproken, prima afspraken kunnen maken en me goed op de kaart gezet. Afgelopen maandag heb ik een belangrijke sessie van ISO-ICT begeleid, een groot samenwerkingsverband van ongeveer 15 schoolbesturen. Daar zijn mooie toekomstplannen gemaakt en nieuwe impulsen gegeven aan de samenwerking.

Vandaag mocht ik een inspiratiesessie verzorgen voor de ict-groep van Primus in Joure. We konden nog wel een paar dagen doorgaan, maar om 16.30 moesten we helaas toch stoppen. Verder heb ik nog een aantal mooie gesprekken bij besturen en andere onderwijspartijen gehad, waarvan ik verwacht dat ik daar binnenkort meer over kan melden

Ondertussen loopt het project Reisgids Digitaal Leermateriaal ook als een trein. Iedereen is druk bezig met schrijven, de kaders staan en inmiddels is de crowdsourcing ook begonnen. Hierbij de uitnodiging om ook mee te doen en een bron of tool te beschrijven.

Tot slot kan ik nog melden dat ik een zeer mooie opdracht heb gekregen. Vanaf volgend schooljaar ga ik een tweejarig professionaliseringstraject opzetten en begeleiden voor 24 scholen in Zaandam bij Zaan Primair. De samenwerking bevalt erg goed en het is voor mij een groot compliment om er op deze manier een vervolg aan te mogen geven.

Binnenkort hoop ik meer goed nieuws te kunnen melden. Stay tuned!

By | 2014-03-26T19:36:48+01:00 maart 26th, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment