Tablettraject SBO de Schakel Amstelveen van start

//Tablettraject SBO de Schakel Amstelveen van start

Tablettraject SBO de Schakel Amstelveen van start

Vandaag is op SBO de Schakel een start gemaakt met het tablettraject dat zich richt op taalontwikkeling, registratie en analyse van leerlingresultaten en 21st. century skills. Met een enthousiast kernteam hebben we vandaag de opties besproken wat betreft het type tablet en is de koers besproken. De voorkeur lijkt uit te gaan naar een Windows Pro tablet, want die sluit het beste aan bij het eisenpakket van OBS de Schakel.

Daarnaast zijn er een aantal mooie programma’s geselecteerd die voldoen aan de criteria en waar we in elk geval mee aan de slag gaan: Begrijpelijkerwijs, Bereslim en Taalzee. Voor de zekerheid hebben we ook nog het Vier in Balans model op het traject geprojecteerd en gelukkig zijn alle randvoorwaarden voor een mooi traject aanwezig. En dat allemaal onder leiding van een bevlogen directeur die mooie ideeën heeft voor zijn school en hard aan de weg timmert.

Na de zomer wordt het echt leuk, dan gaan we namelijk inhoudelijk aan de slag en gaan we werken aan leeropbrengsten en leerlingmotivatie met behulp van tablets!

foto

 

By | 2016-11-17T13:38:39+01:00 mei 26th, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment