Samenwerking met rekentuin en taalzee

//Samenwerking met rekentuin en taalzee

Samenwerking met rekentuin en taalzee

Met gepaste trots mag ik mededelen dat ik een unieke samenwerking ben aangegaan met Oefenweb, de bedenkers van rekentuin en taalzee. Per heden mag ik als certified Oefenweb-trainer presentaties en workshops over beide programma’s verzorgen. Naast Prowise, waarvoor ik digibord-trainingen verzorg, is Oefenweb dus een tweede partij waar ik trainingen voor ga verzorgen.

Rekentuin en taalzee zijn adaptieve oefenprogramma’s waarmee leerlingen werken aan hun taal- en rekenvaardigheden. Wat betreft adaptiviteit en het leerlingvolgsysteem staan ze eenzaam aan kop en door de gamification-elementen maakt het leren een stuk leuker voor de leerlingen. Bovendien nemen beide programma’s de leerkracht een hoop werk uit handen omdat al het nakijkwerk geautomatiseerd wordt. Scholen die willen werken aan leeropbrengsten en opbrengstgericht werken zouden op zijn minst kennis moeten nemen van de vele mogelijkheden die deze programma’s bieden.

Wil je als bestuur of school meer informatie over de mogelijkheden of eens een uitgebreide presentatie of workshop, neem dan contact met me op.

rekentuin

By | 2016-11-17T13:38:39+01:00 mei 22nd, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment