Ik stop als ZZP’er

//Ik stop als ZZP’er

Ik stop als ZZP’er

Juist! Maar geen paniek, Arno Coenders Training en Advies gaat gewoon door! Ik krijg er alleen hulp bij van een enorme kanjer. Anne Broerse is leerkracht en bovenschools ict’er bij Meer Primair. Hij is bezig met zijn laatste loodjes van zijn studie onderwijskundige en kan zowel op strategisch als uitvoerend niveau uitstekend uit de voeten met onderwijs en ict.  Door zijn ervaring als leraar en bovenschools ict’er kent hij alle gebruikelijke programma’s en weet hij waar leraren tegen aan lopen.

Ik ben erg blij dat Anne voor een dag in de week mij komt versterken. Binnenkort zal hij zich uitgebreid voorstellen en aangeven wat zijn expertises zijn.

Anne, welkom!

anne1

By | 2016-11-17T13:38:38+01:00 februari 3rd, 2015|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment