Er is er een jarig hoera, hoera!

//Er is er een jarig hoera, hoera!

Er is er een jarig hoera, hoera!

Vandaag bestaat Arno Coenders Training en Advies precies 1 jaar. Het is een prachtig eerste jaar geworden waarin de prestaties boven verwachting goed zijn te noemen. Ik heb tal van besturen, scholen en leerkrachten mogen ondersteunen in hun professionalisering van onderwijs met ict, er zijn mooie partnerships ontstaan en ook in het bedrijfsleven loopt er een mooi traject waar ik bezig ben met het ontwikkelen van e-learnings. De agenda voor de komende maanden zit gelukkig ook goed gevuld, dus het perspectief voor de lange termijn is ook goed.

Het was allemaal spannend een jaar geleden, maar terugkijkend kan ik alleen maar zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt en heb ik meer plezier dan ooit in mijn werk.

Dank aan iedereen met wie ik samen heb kunnen werken en wie dit mogelijk hebben gemaakt!

Arno

O ja, nog een puntje… dat komt in mijn volgende blog

Afbeelding1

By | 2016-11-17T13:38:38+01:00 februari 3rd, 2015|Uncategorized|3 Comments

3 Comments

 1. Zaan Primair 3 februari 2015 at 10:48

  Namens Zaan Primair van harte gefeliciteerd!

  • arno 3 februari 2015 at 10:55

   Bedankt Zaan Primair! Op naar een mooi vervolg van onze samenwerking!

 2. Tessa van Zadelhoff 3 februari 2015 at 19:27

  Gefeliciteerd Arno en dat we nog maar vaak mogen samenwerken.

Leave A Comment