Het nieuwe schooljaar staat voor de deur

//Het nieuwe schooljaar staat voor de deur

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur

Morgen is het alweer de laatste vakantiedag voor de regio noord. Alhoewel, ik heb gezien dat veel leraren deze week alweer zijn begonnen met de voorbereidingen. Komende maandag is de aftrap van het nieuwe schooljaar. Nieuwe leerlingen, nieuwe lessen, nieuwe uitdagingen, kennismaken… ik vond het altijd heerlijk zo’n nieuwe start toen ik zelf voor de klas stond.

Wil je als school fris beginnen, laat je dan eens inspireren door een praktische workshop met laagdrempelige ict-toepassingen. Dat maakt het leren niet alleen leuker voor zowel leraren als leerlingen, als je het op de juiste manier inzet zul je zien dat het ook een positief effect heeft op de leerprestaties. Deze workshop was afgelopen schooljaar veruit de meest afgenomen workshop en werd unaniem uitstekend beoordeeld.

Heb je als leraar de ambitie om meer met ict te gaan doen op je school en wil je daar initiatief in nemen? Wellicht is de opleiding ict-coördinator / e-coach iets voor jou. Deze opleiding is onlangs gevalideerd door registerleraar voor 50 registeruren.

Ik wens in elk geval alle leraren weer een mooi schooljaar toe met veel inspiratie en plezier!

5302863243_7dd78e695c_o

By | 2016-11-17T13:38:38+01:00 augustus 14th, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment