Een vliegende start…

//Een vliegende start…

Een vliegende start…

Na een dag hard werken als ondernemer ben ik blij en trots om te melden dat ik met twee enorm leuke trajecten mag beginnen.

Allereerst mag ik  aan de slag als programmamanager en eindredacteur van de Reisgids Digitaal Leermateriaal. Een prachtig en ambitieus project dat een praktische wegwijzer wil zijn met bronnen, werkvormen, tools en rolmodellen voor digitaal leermateriaal in de dagelijkse onderwijspraktijk. Elke school in Nederland en Vlaanderen zal een gratis exemplaar van het boek ontvangen! Ook heb ik het geluk om in een hecht en kundig team terecht te komen. Ik zie uit naar een prettige samenwerking dames en heren!

Daarnaast mag ik een vervolg geven aan het ambassadeurstraject bij Zaan Primair. De afgelopen twee jaar zijn daar flinke stappen gemaakt door op elke school een ict-coördinator te professionaliseren. Maar ontwikkelingen gaan snel en nieuwe mogelijkheden komen er elke dag bij. Daarom gaan we er weer een aantal mooie sessies van maken met inspirerende onderwerpen die meteen toepasbaar zijn in de onderwijspraktijk. Op een vervolg van een mooie samenwerking!

By | 2014-02-02T20:25:29+01:00 februari 4th, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment