De eerste training…

//De eerste training…

De eerste training…

Vandaag had ik mijn eerste training voor arnocoenders.nl en zowaar voelde ik sinds lange tijd voor een sessie een beetje spanning. Toch vreemd, ik kende de groep ict-coaches van Zaan Primair goed, heb zelfs een tweejarig traject met ze doorlopen en had alles tot in de puntjes voorbereid. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Het was weer leuk om oude bekenden te zien. We hebben er een leuke en inspirerende dag van gemaakt met werkvormen voor activerende didactiek en ict-mogelijkheden bij krimp. Ik had ook nog een derde thema voorbereid, namelijk flipping the classroom, maar daar zijn we niet eens aan toe gekomen.

Eventjes was ik alle aandacht kwijt tijdens mijn verhaal over krimp, maar toen bleek dat we er weer een gouden plak bij hadden met schaatsen :). Mooie tijden!

By | 2014-02-12T19:21:42+01:00 februari 12th, 2014|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment