Een onderwijstablet van 9 euro?!

Een tijdje geleden liep ik door het Kruidvat en viel mijn oog op een fel geel stickertje. Deze zat geplakt op een 7 inch android tablet. Alles met een gele sticker had 75 procent korting, dus toch maar even vragen wat de prijs was. Van 39 euro voor 9 euro en nog een paar centen. ‘Doet u in dat geval maar alle tablets die u nog heeft‘, zei ik tegen de verkoopster.

Even later liep ik met twee tablets rijker naar huis. Mag je voor die prijs een fatsoenlijke tablet verwachten en kan het wat voor het onderwijs zijn voeg ik me af? Thuis heb ik hem geïnstalleerd en ben ik gaan surfen op internet, heb ik youtubevideo’s bekeken en de camara en een qr reader getest. Dat ging eigenlijk prima. Maar zou de tablet ook zwaardere onderwijs-apps kunnen draaien? Bij mijn opleiding ict-coördinator in Barendrecht is een van mijn cursisten Marita Teunissen. Zij heeft al veel ervaring met het werken op tablets in de klas. Ik gaf haar een tablet mee met de vraag om deze eens uitvoerig in de klas te testen.

De resultaten zijn inmiddels bekend. Lees haar oordeel op http://www.jufmarita.nl/review-een-budget-tablet/ 

 

By | 2016-11-17T13:38:38+01:00 april 20th, 2016|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment