Samenwerking 3DNinja en Arno Coenders Training & Advies

De ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen gaan hard. Op steeds meer terreinen wordt het toegepast. Denk aan de medische wereld, de voedselindustrie, de bouwwereld, ontwerpers, enz. Ook in het onderwijs is het leerzaam om met 3D-printen aan de slag te gaan. De printer kan perfect ingezet worden bij de cyclus van ontwerpend leren, waarbij leerlingen naast vakinhoudelijke kennis (bijv. rekenen, handvaardigheid, biologie, etc.) ook werken aan andere vaardigheden zoals creativiteit, samenwerken, ict-geletterdheid en communiceren.

Arno Coenders Training & Advies heeft een exclusieve samenwerking afgesloten voor het onderwijs met 3DNinja, de grootste verkoper van Nederland en België. Daarmee heeft het onderwijs de beschikking over kwalitatief uitstekende printers voor een zeer scherpe prijs. Ook staat er een team van vakbekwame mensen klaar die uitstekende support leveren.

Een 3D-printer hoeft geen duizenden euro’s meer te kosten. Voor het basisonderwijs is er al een workshop voor het hele schoolteam beschikbaar inclusief een zeer geschikte en gebruiksvriendelijke printer voor minder dan 1000 euro! Zo gaan techniek en didactiek hand in hand voor een aantrekkelijke prijs. Zie de flyer voor meer informatie!

Naast een middel voor innovatief en kwalitatief onderwijs is de 3D-printer ook een mooie manier om je als school te profileren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

flyer-3dprinting

By | 2016-11-17T13:38:38+01:00 september 12th, 2016|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking 3DNinja en Arno Coenders Training & Advies